Ali Kuşçu Anaokulu
GENERAL ZEKİ DOĞAN MAH. 551 CAD. ALİ KUŞÇU ANAOKULU NO 5 MAMAK / ANKARA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Atatürk milliyetçiliğine bağlı öğrenciler yetiştirerek eğitim alanında okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli eğitim ile yetiştirmektir. Eğitim yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ortaöğretime hazırlamaktır.

İKİLİ

07:50 - 12:45 13:05 - 18:00